fbpx

ZINGEVING

Een van de pijlers van iedere Silver Coast Society retraite, ongeacht welke je ook kiest, is ZINGEVING.

Betekenis geven aan je leven, je relatie of je werk houdt veel mensen bezig. Dat komt omdat die betekenis bepalend is voor de manier waarop mensen hun leven inrichten. Zingeving geeft immers richting aan je leven.

Met behulp van onze coaches, de andere deelnemers, mindfulness, meditatie, yoga en/of qigong,  gaan we naar een week waarin speelsheid en verdieping elkaar afwisselen. Zonder oordeel en met volledig respect voor elkaar, gaan we gezamenlijk en individueel op zoek naar jouw diepere behoefte.  We kijken naar mogelijkheden om mensen te ondersteunen in het vinden van zingeving via coaching.  We willen je helpen om weer dáár te komen waar het voor jou werkelijk om draait.

Bij de Silver Coast Society creëren we zowel letterlijk als figuurlijk de ruimte en de sfeer om echt open, eerlijk, zorgvuldig en constructief te werken.  

Elkaar motiveren, inzichten geven, ondersteunen maar vooral ook plezier hebben!  

Onze ‘tools’? 
Jij, wij en jullie. 
Onze gezamenlijke inbreng, onze kracht, mindfulness en ontspanning.

Hoofdingrediënten

Coaching sessies

Wij werken onder meer op basis van ACT en positieve psychologie. In groepsverband en wanneer nodig persoonlijk.  
Zingeving weerspiegelt de fundamentele menselijke behoefte aan orde, relaties en hoop, en moet actief gezocht maar ook gekoesterd worden.

Mindfulness

Mindulness helpt je om te gaan met de hectiek en de gekte van het westerse leven anno nu. Het  helpt stress te verlichten. Het prettige ervan is dat je het eenvoudig zelf in je dagelijkse leven kunt toepassen. 
Mindfulness is dan ook onderdeel van àl onze retraites.

Meditatie

Regelmatige meditatie heeft een bewezen positief effect op de gezondheid.
Ogen sluiten. Minder prikkels.
Even stilte. 
Wij gaan je helpen om mediteren onderdeel van je leven te laten zijn. Het werkt. Het helpt, het doet goed.

Villa Sophia

Ons thuis is resort Villa Sophia.  Villa Sophia en onze aanpak staan garant voor rust en ruimte. Wij doen er alles aan om Villa Sophia ook jouw thuis te laten zijn.
Rust. Stilte. Groen. Frisse lucht. Relaxed. Privé. Comfortabel en uniek.