Wat doen we?

Wij steken graag onze neus in andermans zaken. We organiseren een achtdaagse business retreat voor ondernemers die stappen willen maken. Die zakelijke groei ambiëren en het belang zien van persoonlijke ontwikkeling en fysieke balans. Jouw investering in deze retreat betaalt zichzelf terug.

Persoonlijk
Onze unieke business retreat heeft hoogstens acht deelnemers. Dit geeft ons de mogelijkheid om zoveel mogelijk op persoonlijke basis te werken. Voorafgaand aan de retreat houden we, wanneer mogelijk, een persoonlijke intake in Nederland en anders doen we die online.  We maken kennis en bekijken waar jullie hulpvraag ligt, zodat we goed zijn voorbereid en direct van start kunnen gaan in Portugal.

De week in Portugal is best intensief. Naast groepsgesprekken en business masterclasses, plannen we ruimte voor individuele sessies. Deze zijn gericht op de eigen situatie. Onder meer persoonlijk ondernemerschap, leiderschap, ambities, strategie en marketing kunnen de revue passeren.
Verder werken we onder meer met meditaties (eventueel aan het strand), mindfulness- en lichaamsbewustzijnsoefeningen. Voor alle retraites van de Silver Coast Society geldt dat we streven naar ontspanning en structuur, maar staan we ook open voor wensen van de groep en wanneer mogelijk van het individu. Het kan zijn dat een onderwerp meer aandacht nodig heeft dan we vooraf gepland hadden. Met goedkeuring van de groep gaan we dan op zoek naar de verdieping die op dat moment nodig is. Wanneer gewenst kunnen en mogen we dus flexibel zijn.

Ook plannen we enkele gezamenlijke activiteiten, die overigens niet verplicht zijn. Alles mag, niks moet.

Bodyscan
Onderdeel van deze week is de zogenaamde Bodyscan. Yvonne Janssen werkt al jaren succesvol met deze meetbare methode. De Bodyscan is een krachtig apparaat dat in een korte tijd je hele lichaam scant op meer dan 600 systemen. De Bodyscan komt uit Zwitserland waar het in veel klinieken wordt gebruikt en is medisch, snel en accuraat. Het is een nieuwe, krachtige technologie die een bredere kijk geeft op jouw gezondheid, waardoor je je immuunsysteem kunt verbeteren. Dit systeem is ook preventief in te zetten voor de toekomst.

Door de meting krijg je meteen te zien waar de disbalansen in je lichaam zijn. Virussen, bacteriën, schimmels, allergieën en verzuring in de spieren en gewrichten worden direct weergegeven. Ook de organen, zenuwen, hormonen en het lymfesysteem zie je in 3D. Blokkades op wervels en in spieren, hart en bloedvaten en het immuunsysteem zijn meteen inzichtelijk. Uiteraard wordt er op disbalansen behandeling ingezet of geadviseerd. Hier vind je meer informatie over de Bodyscan.

De eerste meting met de Bodyscan vindt plaats tijdens de intake in Nederland. Zo weten we waar je op dat moment staat. Tijdens de retreat volgen dagelijkse metingen, om verandering inzichtelijk te maken.

Me-time!
Natuurlijk is er ook me-time. Luieren bij het zwembad, een potje jeu de boules, siësta houden of wandelen in de omgeving. Kom je met een huurauto, dan is de Costa de Prata een prachtige omgeving om te ontdekken. De gezamenlijke dagafsluiting vindt plaats na het diner.

Lachen is gezond!
Ondernemen is een uiteraard een serieuze zaak. Doch, in onze visie kan wat humor geen kwaad. Integendeel. Plezier maken ontspant. En dat gaan we doen!