Voor wie?
Voor ondernemers die bedrijfsmatig toe zijn aan een ‘next level’. Ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien of anders willen inrichten. Die willen leren van de ervaring en de know-how van een doorgewinterde entrepreneur/coach. Die willen sparren, met een zakelijke blik op de toekomst, of over hun huidige strategie. Mensen die hun voordeel willen doen door te luisteren naar de ervaringen van, en te netwerken met gelijkgestemde deelnemers.
Voor ondernemers die evenwichtig en positief in het leven willen staan, die uit zijn op persoonlijke groei. Die op zoek zijn naar de juiste mindset, de juiste balans tussen privé en werk. Die stress blijvend de baas kunnen door bijvoorbeeld toepassing van mindfulness of meditatie. Ondernemers die hun mentale uitdagingen niet uit de weg willen gaan, maar juist om willen zetten in kracht.
Voor ondernemers die inzien dat  hun gezondheid een groot goed is. Die energiek de dag willen beginnen, die weer willen bruisen, zodat inspiratie en creativiteit meer kans krijgen. Voor mensen die hun immuunsysteem willen boosten en dat vast willen houden.
Kortom, voor ondernemers die inzien dat ze meer uit hun leven kunnen halen. En dus ook uit hun bedrijf.  Die gaan voor een gezonde balans tussen werk, privé en gezondheid. Werken aan je toekomst in een prachtige ambiance. Tel uit je winst!