fbpx

MINDFULNESS & MORE VROUW

ME TIME!

 

Onze retraites hebben een algemene deler. Deze heb je waarschijnlijk al gelezen onder het kopje Mindfulness & More retraite. 

Vrouwen en mannen  communiceren anders en ze hebben een verschillende gevoelswereld.  Onze ervaring is dat in een groep met enkel mannen of vrouwen, er gemakkelijker gesproken en gedeeld wordt. Dit levert voor de deelnemers het meeste op en dat is voor ons de reden niet met gemengde groepen te werken. 

De retraite mindfulness voor vrouwen wordt begeleid door Koosje Schuurman. Zij leeft en werkt vanuit een holistische manier. Zoals ze zelf zegt: “Mind, body, spirit zijn een geheel, alles is met elkaar verbonden.”

Waar lopen vrouwen in de huidige maatschappij vaak tegenaan? Vrouwen en mannen blijken even gevoelig voor een burn-out. Het feit dat er meer (jonge) vrouwen zijn met een burn-out dan mannen is omdat er in het leven gewoonweg meer op hen afkomt. Ze zijn vaak ambitieus, toegewijd en stellen hoge eisen aan zichzelf. Ze moeten het goed doen in hun rol als werknemer/werkgever, partner, vriendin, moeder en dochter. Daarbij doen vrouwen vaker dan mannen aan mantelzorg.

Uitgangspunt van deze retraite is dat je ontspannen naar huis gaat met nieuwe inzichten. Meer in verbinding met jezelf bent. Zodat je zelfbewuster en aandachtiger leeft. En meer van het leven geniet!

 Om het persoonlijke te kunnen waarborgen, werken we met groepen die niet groter zijn dan tien personen. Je verblijft in een tweepersoonskamer, in een van de drie accommodaties op Villa Sophia. Dit betekent dat je ook de huiskamer, badkamer en keuken deelt met maximaal drie andere deelnemers. Het ontbijt gebruik je in je eigen verblijf. Lunch en diner worden gezamenlijk bereid en gebruikt in de grote buitenkeuken (BBQ!!). 

De retraite is inclusief:

– Coaching en (mindfulness) training
– Gebruikmaking van alle faciliteiten van resort Villa Sophia
– Alle dagen ontbijt, lunch en diner
– Verblijf in een tweepersoonskamer
– Vervoer naar en toegang tot alle activiteiten buiten Villa Sophia

Exclusief:
– Vliegreis, transfers

Data en prijzen: 

Helaas kunnen onze voorjaarsretraites geen doorgang vinden vanwege de uitbraak van het coronavirus. Wij gaan ervan uit dat de najaarsretraites gewoon kunnen plaatsvinden.

3-10 oktober 2020                    € 785,-

Neem even afstand. Ontspan, leer en geniet. Mindfulness voor vrouwen. En meer.  Kom naar Portugal!

 

Onze ‘tools’? 
Jij, wij en jullie. 
Onze gezamenlijke inbreng, onze kracht, kwetsbaarheid, samenhorigheid en zusterschap.