fbpx

MINDFULNESS & MORE MAN

Voor de man die toe is aan rust en reflectie.
Voor de man die zichzelf een rustpauze gunt.
Voor de man die ff geen dagelijkse poeha aan zijn kop wil.
Voor de man die óók gewoon een fijne vakantie wil.
Even terugschakelen. Even me-time!

Onze retraites hebben een algemene deler. Deze heb je waarschijnlijk al gelezen onder het kopje Mindfulness & More retraite

Vrouwen en mannen  communiceren anders en ze hebben een verschillende gevoelswereld.  Onze ervaring is dat in een groep met enkel mannen of vrouwen, er gemakkelijker gesproken en gedeeld wordt. Dit levert voor de deelnemers het meeste op en dat is voor ons de reden niet met gemengde groepen te werken. 

Je rent altijd. Voor je werk, je gezin, je partner, je vrienden en soms ook nog voor jezelf. Veel stress en druk hebben ons in de greep. We draven door op zoek naar status, aanzien, geld, macht, carrière et cetera. Maar vaak vergeten we onszelf. Ons echte zelf. Hoe ziet die er ook weer uit? Waar droomde ik van als jongen en hoe is dat nu?

Wij dagen je uit om te stoppen met rennen en een week met ons door te brengen. Genieten van de natuur, de rust de ontspanning. Mindfulness voor mannen. En meer. 
We gaan leren van elkaar doordat we als mannen onderling openhartig kunnen/mogen praten. We maken ook gewoon plezier, als mannen onder elkaar.

Mindfulness voor mannen 

Comfortabel slapen in de natuur. Mindfulness oefeningen en mediteren onder de Portugese zon. Praten en filosoferen met de groep. Belangrijk onderdeel van deze week is ook samen gezond koken én lekker eten van de BBQ. Om het persoonlijke te kunnen waarborgen, werken we met groepen die niet groter zijn dan tien personen. Je verblijft in een tweepersoonskamer, in een van de drie accommodaties op Villa Sophia. Dit betekent dat je ook de huiskamer, badkamer en keuken deelt met maximaal drie andere deelnemers. Het ontbijt gebruik je in je eigen verblijf. Lunch en diner worden gezamenlijk bereid en gebruikt in de grote buitenkeuken (BBQ!!). 

Bij de Silver Coast Society zorgen we, naast de letterlijke en de figuurlijke ruimte om te delen en ontvangen, ook voor een goed glas wijn, dito muziek en voor de liefhebber een sigaar.

De BBQ gloeit nog na en we filosoferen erop los.
Hoe relaxed. Hoe leerzaam. Hoe fijn.

De retraite is inclusief:

– Coaching en (mindfulness) training
– Gebruikmaking van alle faciliteiten van resort Villa Sophia
– Alle dagen ontbijt, lunch en diner
– Verblijf in een tweepersoonskamer
– Vervoer naar en toegang tot alle activiteiten buiten Villa Sophia

Exclusief:
– Vliegreis, transfers

Data en prijzen: 
Helaas kunnen onze voorjaarsretraites geen doorgang vinden vanwege de uitbraak van het coronavirus. Wij gaan ervan uit dat de najaarsretraites gewoon kunnen plaatsvinden.

17-24 oktober 2020                         € 785,-

Onze ‘tools’? 
Jij, wij en jullie. 
Onze gezamenlijke inbreng, onze kracht, kwetsbaarheid, samenhorigheid en broederschap.