Coaches

Rob Siemerink

Coach Persoonlijke Groei

Rob Siemerink is ACT coach. Hij besloot tot een ander leven en verhuisde begin 2019 naar Portugal. Daar runt hij resort Villa Sophia en startte hij de Silver Coast  Society. Vanuit dit bedrijf organiseert hij retreats met een uniek programma.

“Als coach Acceptance en Commitment Therapy (ACT) laat ik mensen inzien dat we ons zelf andere, nieuwe en meer positieve vragen mogen stellen. Mindfulness, meditatie en humor zijn daar belangrijke elementen in. ACT is bewezen effectief bij het vergroten van het algemeen welzijn. Onze gedachtes zijn vaak gevormd door ons verleden en onze conditioneringen. Totdat we open gaan staan voor nieuwe inzichten en deze naast onze geconditioneerde gedachtes en ervaringen plaatsen.
Tijdens deze retreat richt ik mij op de mens achter de ondernemer. Wat zijn jouw kernwaarden om je business succesvol te kunnen laten zijn? Zijn deze reëel ? En nog belangrijker: waar wil je naartoe?”

Jan Beekwilder heeft zijn sporen inmiddels ruim verdiend. Hij is innovatief ondernemer, online marketing & business development expert, strateeg, motivator en executive coach voor ondernemers en carrièreswitchers. Sinds 1992 startte hij succesvol meer dan vijftien bedrijven in zes verschillende landen, initieerde hij meer dan tien innovatieve online concepten en was hij CEO, investeerder en bestuurslid voor verschillende van die bedrijven.

“Ik begeleid ondernemers naar structurele groei, zowel persoonlijk als zakelijk. Sparren over omzet en winst, plannen omzetten in resultaten. Hoe bereik je je doelen en hoe creëer je werkplezier  voor jezelf en je medewerkers? Met alleen brandjes blussen is groei kansloos. Een goed doordachte toekomstvisie geeft rust en ruimte om te werken aan je toekomst. Aan groei.”

LinkedIn

 

Jan Beekwilder

Coach Zakelijke Groei

Yvonne Janssen

Coach Fysieke Balans | Bodyscan

“De wereld energieker en gezonder maken, vol vertrouwen elke dag, weet wat jij kunt en dat alles mogelijk is. Vier het leven! 

Yvonne Janssen is zelfstandig ondernemer. Zij maakte jaren geleden kennis met de mogelijkheden van de Bodyscan en was direct verkocht. Zij begeleidde al talloze mensen op weg naar een energiek leven. 

“Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam. Na een ziekte nam ik het besluit dat mijn leven er anders uit moest zien. Meer energie, blij, meer kracht en minder pijn. En dat is gelukt! 

Ik studeerde sportmassage, massage en sporttherapie, orthomoleculaire-en Vitafeld therapie. Ik heb onderzoek gedaan naar extreme vermoeidheid, MS, hoofdpijn, darmen en Lyme. Voeding en vitamines, mindset en inzicht, weten wat je zelf kunt doen om jezelf fantastisch te voelen! Dit is wat ik ook wil voor de ander. Daarbij inspireer ik mensen graag. Met de Bodyscan is het een cadeautje. Nog nooit was het zo makkelijk om inzicht te krijgen in je lichaam.” 

https://www.yvonnejanssenbodyscan.nl 

 

Peter van Soest is fysiotherapeut en haptonoom. Hij is co-auteur van het boek “Hart in zaken”. Hij geeft regelmatig workshops aan organisaties en bedrijven, over het toevoegen van waarde volgens de betekeniseconomie.

“Als fysiotherapeut was ik met name geïnteresseerd in de psychische kant van ziek zijn. Ik kwam in contact met haptonomie, was meteen diep geraakt en volgde de scholingen tussen 1987 en 1991. Mijn fascinatie voor de weg van de mens bracht me bij het I.T.I.P. waar ik de 3- jarige opleiding volgde. 

Mijn leven kende, zoals bij veel mensen het geval is, ingrijpende gebeurtenissen waarvan pas later duidelijk werd welke invloed dit had op mijn ontwikkeling. Ik ging op zoek naar het antwoord op de vraag waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Dankzij opleidingen, ontmoetingen met bijzondere mensen en de natuur kreeg ik mijn inzichten en is deze zoektocht tot rust gekomen. De fascinatie en verwondering zijn gebleven. Ik denk dat ieder mens de potentie in zich heeft om duurzaam geluk te ervaren, ongeacht zijn omstandigheden. Het leven is prachtig, zo simpel is het.”

www.natuurvandemens.nl

Peter van Soest

Coach Zakelijk Groei | Persoonlijke Groei

Renske Schut

Coach Misofonie | Ervaringsdeskundige
Renske Schut is auteur, tekstschrijver en fotograaf. Zij schreef de boeken “De Hel van Huntington” en “Meer over Misofonie”. Ze is misofoon en snapt als geen ander de problematiek rondom deze aandoening. 

“Onderzoek voor het schrijven van mijn boek ‘Meer over Misofonie’ bevestigde me in de gedachte dat het leven voor de meeste mensen met misofonie ingewikkeld en vermoeiend is. Maar uit eigen ervaring weet ik, én heb ik bij anderen gezien dat het wel degelijk mogelijk is om op eigen houtje het misofone leven draaglijker te maken. 

Uit deze wetenschap én de heilzame omgeving van Villa Sophia, ontstond het idee voor het organiseren van een inhoudelijke retraite. Voor misofonen die gebaat zijn bij handvatten en rust. Ik ben er blij mee en hoop dat we velen kunnen helpen.”